Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ


Ως γνωστό σήμερα στην εκκλησία εκτός όλου του καλού και ταπεινού κόσμου, πάνε και οι αριστεροί με τους αναρχικούς αφού έχει πορεία χεχε.
Ας δούμε λοιπόν το κλίμα που επικρατεί..

.. Αυξημένα μέτρα για την ασφάλεια κι επιτήρηση της πορείας του Επιταφίου έχει λάβει η κυβέρνηση ενώ σε συνεργασία με την αστυνομία ομάδες περιφρούρησης θα περιφρουρήσουν τον ειρηνικό χαρακτήρα της λιτανείας δημιουργώντας αλυσίδες με λαμπάδες για να απωθήσουν την παρείσφρηση γνωστών-αγνώστων που τυχόν αποπειραθούν να εκτρέψουν τον θλιβερό χαρακτήρα της πορείας πετώντας βεγγαλικά και φωτοβολίδες μια μέρα πριν την ανάσταση.

Όμως ακραία χριστιανικά στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί ήδη κοντά στη εκκλησία της φανερωμένης και ετοιμάζονται για την  πορεία. Κρατάνε λαμπάδες ενώ ηλικιωμένες γυναίκες  φορούν μαντήλες και κρύβουν το πρόσωπο τους. Τα κόμματα είπαν ότι δεν  θα επιτρέψουν να μπουν στη πορεία  αναρχοχριστιανοί και χριστιανοχούλιγκανς.

Δεν αργούν όμως να ξεσπάσουν συμπλοκές για το ποιος θα μπει στη κεφαλή της πορείας. Οι μπάτσοι αρχικά κρατάνε διακριτική στάση. Δυστυχώς όμως γρήγορα η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο. Μαίνεται κλεφτοπόλεμος με λαμπάδες, μολότοφ, δακρυγόνα και λιβανιστήρια μεταξύ των αναρχορθοδόξων και της ομάδας περιφρούρησης στη πλατεία ελευθερίας. Φωτιά στο αυτοκίνητο του κυρίου αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν πιστοί από τη πλατεία φανερωμένης, που βρίσκονταν στην κεφαλή του επιταφίου, επιχείρησαν να διασπάσουν τον κλοιό της περιφρούρησης, που δεν τους επέτρεπε να πλησιάσουν τον επιτάφιο.

Νεαροί ταραξίες εκμεταλλεύτηκαν την ένταση που δημιουργήθηκε και επιτέθηκαν στις δυνάμεις των διάκων της εκκλησίας με λαμπάδες και κόκκινα αυγά, με αποτέλεσμα οι πιστοί του κόμματος να απαντήσουν με ρίψη χημικών.

Από τις λαμπάδες, στις φλόγες τυλίχθηκε το ταπεινό αυτοκίνητο του αρχιεπισκόπου, όπως και ένα ατμ τράπεζας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά των πιστών έγινε και ρίψη φωτοβολίδων με ειδική προσευχή.

Οι δυνάμεις της Ορθοδοξίας επιχείρησαν να διαλύσουν τις ομάδες των αναρχοχριστιανών ταραξιών, με αποτέλεσμα να κάνουν εκτεταμένη χρήση προσευχών και το κέντρο της λευκωσίας να μετατραπεί σε θρησκευτικό απόκεντρο του χριστιανισμού. Ο κύριος όγκος των πιστών απομακρύνθηκε εσπευσμένα από την πλατεία φανερωμένης

Τα συνθήματα που ακούγονται από τους ορθόδοξους είναι
ΕΜΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ, ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Ενώ οι αναρχοχριστιανοί λένε ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ,
ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΑΛΙ
ΣΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

 Οι μπάτσοι παρόλο που έχουν ενισχυθεί με στρατό και διμοιρίες ΜΜΑΔ φαίνονται ανίκανοι να επιβάλουν τη τάξη. Αμείωτα συνεχίζονται τα επεισόδια κατά την περιφορά του επιταφίου ανάμεσα σε κομματικές δυνάμεις και ακροχριστιανικά στοιχεία. Η μμαδ έχει αποκλείσει την περιοχή ενώ έριξε  δακρυγόνα μέσα στο ναό. Λαμπαδοπόλεμος την ίδια ώρα σε στενά γύρω από τη λήδρας ενώ με παρέμβαση του ψυχραιμία συνέστησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Συνθήματα που θυμίζουν γήπεδο εξακολουθούν να δονούν την ατμόσφαιρα καθ'όλη τη διάρκεια των συγκρούσεων.

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΦΛΑΟΥΝΕΣ ΘΑ ΖΥΜΩΝΕΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Τώρα όμως οι χριστιανοχούλιγκανς έκαναν τακτική υποχώρηση. Πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζουν επίθεση με "χειροβομβίδες" κρότου-λάμψης! Η επίθεση υπολογίζεται Σάββατο μεταξύ 23:58-24:10! Προσοχή σε όσους θα βρίσκονται κοντά στις εκκλησίες! Οι τηλεοράσεις μιλάνε για  μπατσογουρούνια και φασιστοπρόβατα(!)που θα σφάξουν και θα σουβλίσουν την επόμενη το πρωί!

Σύντροφοι προσοχή! Ως γνωστών οι παπάδες μας θεωρούν τα... πρόβατα του κυρίου! Άγριες συμπλοκές αναμένονται και με τις δυνάμεις περιφρούρησης των ΧΝΑΤ (χριστιανική νεολαία αποκατάστασης τάξης)!
Έγκυρες πηγές λένε ότι κάποιος θα αναστηθεί. Αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση...

6 σχόλια:

osr είπε...

είσαι λεβεντάδρωπος!
;)

Ανώνυμος είπε...

εχουμε ηδη καταχωρησει κατα του ακελ και κατα εσας του ιδιου για προσβολη των θρησκευτικων πεποιθησεων του λαου της κυπρου.εχουμε ηδη φτασει σε συμφωνια με καναλια και εφημεριδες για να αποκαλυψουμε τα ονοματα σας.ο φασισμος σας θα τσακιστει.λαε μην σκυβεις το κεφαλι την αριστερα τσακισε την παλι. ο τσαουσεσκου δεν ζει.ο σταλιν δεν ζει.ο χριστιανισμος ομως και οι ανθρωποι ζουν.οι πιθηκοι πεθαινουν

osr είπε...

χριστιανέ που ζεις με 500 ευρώ που σου αρπάζουν οι παπάδες και οι τραπεζίτες βιομήχανοι αδελφοί του στήριξε τα αφεντικά σου να γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι

μπορείς!

οι πίθηκοι ποτέ δεν πεθαίνουν μόνο ο εγκέφαλος σας ο ανενερργός είναι προ πολλού νεκρός

osr είπε...

αφιερωμένο στους απανταχού της γης ηλίθιους λοβοτομημένους
George Carlin-Christian hats and religion
http://www.youtube.com/watch?v=NNkkko4vlBs

George Carlin on God and Politics
http://www.youtube.com/watch?v=rSS5oTM_YGQ&feature=related

George Carlin Philosophy - Religion & Consumerism (Part 2)
http://www.youtube.com/watch?v=3ky0ml2ZNHg&feature=related

George Carlin on national pride like "God bless America"
http://www.youtube.com/watch?v=iw0MripVxss&feature=related

Ανώνυμος είπε...

προφανώς ο ανώνυμος πάνω εν τόσο άσχετος, που όσα χρόνια εν ζωντανός, δεν άκουσε ποτέ για το δικαίωμα της ανεξιθρησκείας [νομική κατοχύρωση του πολίτη ενάντια στο κράτος, όπου ο πολίτης έχει το ανθρώπινο δικαίωμα να ανήκει στο δόγμα της δικής του/της αρεσκείας, συμπεριλαμβανομένου του δόγματος του αθεισμού] όσο αφορά τις «θρησκευτικές πεποιθήσεις του λαού της Κύπρου». Επίσης εν τόσο άσχετος, που όσα χρόνια εν ζωντανός, δεν άκουσε ποτέ, ότι, οι χριστιανικοί ναοί στην Κύπρο εγίναν πάνω απο παγανιστικούς ναούς, για να καταστρέψουν οι χριστιανοί τις παγανιστικές θρησκείες, οι οποίες πέραν απο πολυ-θειστικές, είχαν τζιαι άρρηκτες δια-συνδέσεις με την μητέρα Φύση, καθώς τζιαι την μητριαρχία. Πράμα που για τους σεξιστές τζιαι πατριαρχικούς χριστιανούς δεν ήταν αποδεκτό, η γυναίκα έπρεπε να είναι υποδουλωμένη σαν ενα ενα άψυχο αντικείμενο προς τον άντρα της, όπως και η φύση επίσης. Πατριαρχικές τζιαι σεξιστικές εννοιολογήσεις που δια-τηρούνται ως σήμερα με το «η γυνή να φοβείται τον άντρα» στην «τελετή» του χριστιανικού γάμου, ή το ότι οι γυναίκες «δεν επιτρέπετε να μπούν στην εκλησία όταν έχουν την περίοδο τους γιατί είναι λερωμένες» Λερωμένος εν ο νούς σας, που δεν ξέρετε κάν που εχτιστήκαν πάνω οι «ναοί» σας. Τζιαι έτσι για να ξέρεις, επειδή απο ότι βλέπω πέρα βρέσχει, ένεν μόνο τους ναούς που εκαταστρέψαν οι χριστιανοί τζιαι ένεν μόνο τους παγανιστές που εσκτοτώνναν με βίαιες δολοφονίες. Εδιαλύαν τζιαι τα αρχαία κείμενα, τζιαι τα αγάλματα, για να μέν αφήκουν τίποτε πισω τους. Ψάξε λλίον πχ όσο αφορά την Ελλάδα, να μάθεις γιατί το [μεταλλικό] άγαλμα του έφηβου ιππέα, εν τόσο σημαντικό ιστορικά τζιαι αρχαιολογικά. Εν τόσο σημαντικό, άσχετε, γιατί ήταν το μόνο που έζησε [στο είδος του τζιαι στην εικαστική τεχνοτροπία του] απο τις καταστροφές που εκάμαν οι χριστιανοί, τα μεταλλικά ελιώσαν τα, τζιαι τα μαρμάρινα εσπασαν τα. Όσο αφορά την αριστερά όπως την θέτεις πάνω, αν δείς λλίο το βλογ του ψαχτήρι δεν έχει ούτε τον τσαουσέσκου ούτε τον στάλιν σαν εικονολογία, έχει τον Μαρξ και τον subcomandante Marcos. Οποταν αν έχεις να πείς κάτι, τουλάχιστον θώρε πρώτα γυρό σου την σελίδα όπου είσαι και μην ρίχνεις άσχετα παραδείγματα στο γεννικά και στο αφαιρετικά γιατι καμνουν σε να φαινεσαι περαν απο άσχετος, τζιαι α-νόητος ως προς τις εικονολογικές δια-συνδέσεις που κάμνεις. Επίσης για το τέλος, τζιαι εσύ είσαι πίθηκος. Αλλα οι χριστιανοί [όπως τζιαι πολλοί Μαρξιστές, ευτυχώς όχι όλοι/ες] επροσπαθήσαν να κάμουν το ανθρώπινο ζώο να το ξεχάννει τούτο, λόγω συγκεκριμένων εξουσιαστικών συμφεροντων. Αν ξέρεις να θκιαβάζεις αγγλικά, στο θέμα των πιθήκων, τζιαι των εξουσιαστικών συμφεροντων, ψάξε λλίον το ερευνητικό έργο του δόκτορ Steven Best, για να μεν αφήννεις εντελώς άσχετα σχόλια στο ιντερνετ. Οι άλλοι που σε διαβάζουν, δεν ειναι τόσο άσχετοι.

Μαυροπρασινορόζ πίθηκος που γνωρίζειαπο αρχαιολογία, ιστορία της κλασσικής τέχνης και ιστορία της θεολογικής αρχιτεκτονικής

Ανώνυμος είπε...

ψαχτήρι: την άλλη στράτα αλώπος να σου στείλω λλία ιστορικά τζιαι αρχαιολογικά κείμενα να κάμεις επιμορφωτικά στους "Ελληναράδες" για την αρχαία Ελλάδα. Να κάμουμεν τζιαι λλία μαθήματα εικαστικής τεχνοτροπίας στο μάρμαρο τζιαι στο μέταλλο, πέρκι καταλάβουν την σοβαρότητα της κατάστασης όσο αφορά τα καλιτεχνηματα που εκαταστρέψαν οι Χριστιανοί με μανία. Ο ιππέας έσχει δίπλες τζιαι πτυχώσεις απο μέταλλο στο "ύφασμα" της ενδυμασίας του οι οποίες δεν είχαν γίνει με καλούπι αλλα με λάξευμα. Εν εγγληματική η καταστροφή των Χριστιανών για τον πολιτισμό. Τζιαι κατα τα άλλα, εν να μας κάμουν τζιαι παρατήρηση online :D είδαμεν τα ούλλα πιον :D